Ústí nad Labem – Dámské, pánské, ale i dětské oblečení bude ve středu od 13.00 hodin v Obchodním centru Forum prodávat známá česká zpěvačka Bára Basiková. Ve druhém podlaží vedle eskalátorů pod kinem otevře svůj benefiční bazar.

Zboží je vždy velmi kvalitní, moderní, slušivé, stylové a většinou minimálně nošené. „Jako každá zpěvačka si neustále pořizuji množství zajímavého a drahého oblečení na vystoupení, natáčení nebo focení, a jako každá z mých kolegyň je potom nechávám ležet na dně skříně nebo rozdávám kamarádkám, které je ani nevyužijí. A tak jsem si jednoho dne řekla, že to je škoda, a domluvila se s mou kamarádkou Lucií, a vymyslely jsme bazar, na který bych vás touto cestou ráda pozvala. Akce se koná ve středu 13.5. od 13 hod v OC Forum v Ústí nad Labem, kde Vám budu osobně za podpory jiných pomocníků nabízet oblečení, boty, kabelky a nejrůznější doplňky z druhé ruky našich celebrit a především moje a také parádní věcičky po našich zlatíčkách. Budu moc ráda, když naše krásné kousky udělají znovu radost mnohým z vás," řekla Bára Basiková.

Návštěvníci Fora mezi oděvy Bazaru Báry Basikové najdou luxusnější kousky, jako společenské šaty, značkové oblečení a zboží vyšších kvalit, ale zároveň i oblečení z běžných retailových obchodů. Akce končí úderem osmnácté hodiny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru