Ústí nad Labem – Podpořit cyklistiku v Ústí a akci Do práce na kole se rozhodli v ústeckém dopravním podniku. Příští týden od pondělí do pátku bude vozit cestující s kolem cyklobus zdarma.

Do práce na kole. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí dopravního podniku Veronika Bartoschová uvedla, že spoje budou odjíždět každý den v 16:30 a 17:30 hodin ze zastávky Divadlo (u podloubí Policie ČR, zastávka cyklobusu). „pojedou v trase ulicemi Masarykova, Rooseveltova, Bělehradská, Sociální péče na Severní Terasu. Tady zastaví v zastávce Sociální péče linek č. 15 a 51 a dále pokračují ulicí Mezní. Další zastávkou je zastávka Stavbařů, odkud se přes kruhovou křižovatku na Elbě a sídliště Stříbrníky lze dostat i do Dobětic," řekla mluvčí.

Cyklobus pokračuje z poslední zastávky přes ulice Stříbrnická, Malátova, Hoření, Důlce a Mírové náměstí zpět do zastávky Divadlo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru