Ústí nad Labem – Vysoká rychlost a nezvládnutí auta mělo za následek vážně vyhlížející dopravní nehody, která se stala v Žižkově ulici. Na místo museli vyjet dopravní policisté a záchranáři.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek
„Stál jsem zrovna na dvoře. Vyřítil se směrem od podchodu k západnímu nádraží. Vletěl s autem na obrubník, dostal smyk a sejmul lampu. Musela pro ně přijet sanitka," líčil střet jeden z dělníků přilehlé firmy.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová slova svědka potvrdila. „Příčinou nehody byla nepřiměřená rychlost. Řidič osobního auta vyjížděl z Drážní ulice směrem do Žižkovy. V autě kromě něho cestoval ještě muž a žena, všichni ve věku okolo dvaceti let. Po dobu šetření nehody a odklízení následků dopravní policisté dopravu směrem na kruhový objezd pod Větruší svedli do jednoho jízdního pruhu. Střet si vyžádal lehká zranění. Dechovou zkouškou policisté vyloučili, že by před jízdou řidič požil alkohol," doplnila policistka.

Čtenáři, posílejte nám náměty na aktuální zprávy na Ústecku pomocí zpráv na naší facebookové stránky. Děkujeme, že nám pomáháte vytvářet aktuální zpravodajství z Ústecka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru