Ústí nad Labem - Při likvidaci požáru dvou zahradních chatek nalezli dnes dopoledne policisté mrtvého člověka. Informoval o tom mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.  Případem se nyní zabývá ústecká kriminální policie.

 

"Na linku tísňového volání byl oznámen požár zahradní chatky v zahrádkářské kolonii nad poliklinikou v Koněvově ulici v Ústí nad Labem. K požáru vyjela jednotka profesionálních hasičů z Ústí nad Labem a podniková jednotka drážních hasičů. Při příjezdu jednotek na místo hořela i sousední chatka, vzdálená od první asi jeden metr," podotkl Marvan.

Hasiči požár lokalizovali vodním proudem ve 12:04 hodin a rozebírali konstrukci chatek. V jedné z chatek bylo posléze nalezeno tělo mrtvého člověka. Událost vyšetřuje Policie ČR.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová doplnila, že od ústeckých kriminalistů si případ převzali krajští kolegové. „V současné době na místě stále probíhá vyšetřování. Kriminalisté nařídili soudní pitvu. Totožnost mrtvého potvrdí analýza, byť policie v tuto dobu předběžně ví, o koho se jedná," dodala policistka. Tím, že se případem začali zabývat krajští kriminalisté není jasné, zda šlo o nešťastnou událost nebo úmyslný čin. Policie nechce prozatím k probíhajícímu vyšetřování sdělovat bližší informace.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru