Ústí nad Labem - Ti dnes večer uvidí koncert Krucipüsk zahraje skladby z Druide!, Boombay a také Rodinného diktátu v Ústí nad Labem. Pro čtenáře zpravodajského portálu e-usti.cz jsme opět připravili soutěž o vstupenky na toto vystoupení. Skupinu do klubu Doma přiváží  promotér - pořadatel Josef Janeček.

Na snímku Richard Scheufler, vynikající multiinstrumentalista, zpěvák, pedagog, skladatel a fenomenální basový kytarista, který je členem Krucipusk od února 2011. Foto: petr TIBI

Pro tři nejrychlejší čtenáře jsme tak připravili po dvou volných vstupenkách, které mohou získat, pakliže úplně a správně odpovědí současně na dvě otázky. Ty zní: „Ve kterém roce byla založena skupina Krucipüsk? a Uveďte měsíc a rok posledního klubového (nikoliv festivalového / open-air vystoupení!) vystoupení formace v Ústí nad L.?

A správná odpvěď? Kapela se zformovala v letech 1991/1992.  A poslední klubové vystoupení bylo v prosinci 2013 (stalo se tak konkrétně v sobotu 14. prosince v objektu HORIZONT na ústeckém sídlišti Severní Terasa).

NAŠI VÝHERCI:

Martin Havránek

Tomáš Kršňák

Eva Lachmannová

Výherci mají volný vstup pro 2 osoby na koncert. O vstupenku se přihlásí u vstupu do klubu Doma v době mezi 19.30 až 20.00 hodin, kde doloží svoji totožnost platným dokladem. Všem výherců gratulujeme.

Na tuzemské scéně je pár stálic, které bourají generační bariéry a vykazují jistou dlouhověkost. V českém rockovém prostředí patří k výjimkám skupina Krucipüsk, která byla založena na počátku 90. let minulého století.

Velmi kladného přijetí se pravidelně dostává Tomáši Hajíčkovi a jeho hudební družině také v krajské metropoli Ústeckého kraje. Díky své komerční nálepce, KRUCIPÜSK potvrzuje, že místo na výsluní má skupina zasloužené. Skvěle sehraní muzikanti, strohé texty, přesto myšlenkově použitelné a hlavně ani chvíli nenudící ve skladbách. Zvláště nahrávky z druhé poloviny 90. let a první poloviny nultých let lze považovat za hodně povedené, především pak hity z vrcholného alba "Druide!", od něhož letos uplynulo rovných deset let. Přeneseme-li se o několik let do současnosti, vypozorujeme, že hudba, která vyúsťuje z Hajíčkovy mozkovny, má však nadále v sobě takovou pestrost a sílu, že posluchačovou pozornost nenechá sejít z cesty.

Krucipüsk v Ústí n.L. v sobotu 13. prosince představí spoustu známých a chytlavých skladeb z alb „Boombay", „Druide!" a také z „Rodinného diktátu". Návštěvníci DOMA music pub včetně šťastlivých výherců tak jistě ocení živé podání hudby, díky které Krucipüsk vyniká a dodává jí zajímavý zvuk.Vychutnat si koncert ve své plné parádě s kapelou disponující muzikantskou suverenitou, stejně jako zjevným vtipem a nadhledem, je plnohodnotným hudebním zážitkem pro početnou základnu diváků a příznivců, kterou v Ústí nad Labem kapela má.

Na úplný závěr, začátek sobotního programu je od 20 hodin. Ten nejprve v DOMA music pub obstará předskokan Who Killed Marylin? z Českého Krumlova. Vstupné na místě je k dostání za 250 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru