Ústecký kraj - Na plánované odstávky elektrické energie upozorní zákazníky informační SMS nebo e-mail. ČEZ Prodej tuto službu poskytne zdarma nad rámec zákonem dané oznamovací povinnosti těm, kteří odebírají elektřinu na distribučním území ČEZ Distribuce a zaregistrují se do webové aplikace ČEZ ON-LINE. Informace se tak k lidem dostane s jistotou a včas a plánované výpadky proudu už je nezaskočí.

Zákazníci si mohou sami navolit v rozmezí 3 až 15 dnů před odstávkou, kdy přesně chtějí, aby jim byla SMS nebo email doručen. Službu si mohou snadno zařídit, když se na adrese www.cez.cz/online zaregistrují do webové aplikace ČEZ ON-LINE, kde si ji objednají. „Věříme, že také tato služba přispěje ke spokojenosti našich zákazníků. I chvíle bez elektřiny podle nás mohou být příjemné, když se na ně předem připravíte," říká Pavel Cyrani, ředitel divize obchod a strategie ČEZ.

ČEZ Distribuce začala zveřejňovat odběrná místa dotčená pravidelnou odstávkou na portálu pro všechny obchodníky a zákazníky. ČEZ Prodej tudíž zatím poskytuje službu SMS a e-mailů s upozorněním na plánovanou odstávku na distribučním území ČEZ Distribuce, o možnostech sdílení informací o odstávkách s ostatními distributory jedná. Plánované odstávky jsou nezbytné pro realizaci preventivních oprav a modernizací v distribuční síti tak, aby bylo minimálně těch výpadků, které přicházejí neočekávaně.

Informační SMS a e-maily o plánovaných odstávkách jsou jedním z mnoha opatření, která ČEZ Prodej zavedl v rámci zvyšování zákaznické spokojenosti. „Od začátku letošního roku jsme postupně zavedli zhruba tři desítky opatření, která vyplynula z přání zákazníků," uvádí Pavel Cyrani.

Nedávno například společnost spustila mobilní aplikaci ČEZ ON-LINE, takže mají zákazníci ČEZ Prodej kdekoli a kdykoli přehled o odběru elektřiny nebo plynu a mají přístup k informacím o svých fakturách a platbách. ČEZ přichází také se službou speciálního poradenství v oblasti energetické legislativy, nově zákazníkům nabídne pomoc například při změně dodavatele, v případě insolvence nebo při řešení dědictví.

Soňa Holingerová, mluvčí Skupiny ČEZ pro severní Čechy

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru