Střekov – Ujel někomu autobus před nosem? Nezastavil řidič MHD na znamení? Nebo jen někdo trpěl nějakým komplexem a potřeboval se vybít? Takové otázky si kladli cyklisté projíždějící po cyklostezce kolem místní čističky.

Dosud neznámý vandal se vyřádil na přístřešku zdejší autobusové zastávky. „Že to stojí někomu za to, ničit kolem sebe věci. Chytit toho vandala, tak ho to nechám vlastnoručně opravit a ještě ho u toho vyfotím a dám do novin," řekla Střekovanka Eva Bečvářová.

Poničená zastávka. Foto: Eva Bečvářová
Vedoucí odboru dopravy Dalibor Dařílek uvedl, že oprava jedné skleněné výplně přístřešku zastávky přijde na pět tisíc korun. „Jde o speciální sklo, přístřešky máme pojištěné. Terčem vandala se stala nejen zastávka u střekovské čističky, ale také ve Svádově – Podlesí. Už jsme opravy zadali," řekl Dařílek.

Čtenáři, posílejte nám své náměty na zprávy, události a reportáže na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Čtěte, co se kolem vás děje a zajímá vás.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru