Stříbrnickou ulici zaplní obří skluzavka s letní show
Obří vodní skluzavka. Zdroj foto: Slide Czech
Ústí nad Labem

 

Ústí nad Labem - Nevšední zážitek z letních prázdnin, o kterém budou moci děti po usednutí zpět do školních lavic vyprávět svým spolužákům, nabídne v sobotu 5. srpna Stříbrnická ulice. Do metropole Ústeckého kraje míří veleúspěšná vodní atrakce Slide Czech. Akce startuje ve 12.00 hodin a končí v 18.00 hodin.

Lenka Jonešová z organizačního týmu uvedla, že na tři sta metrů dlouhé skluzavce si každý může vychutnat letní den bláznivou jízdou, kde se fantazii rozhodně meze nekladou. „Nedílnou součástí Slide Czech je pestrý a bohatý doprovodný program, jenž bude probíhat po celou dobu konání akce. Všechny přítomné roztančí zkušení DJ’s, chybět nebudou ani stánky s bohatým občerstvením, fotostěna našeho partnera TV Nova, drinky v pojízdném baru hlavního partnera Smarty, vodní balónková bitva, kreativní koutek pro naše nejmenší a mnoho dalšího. V průběhu akce navíc budou pro účastníky připraveny soutěže o zajímavé ceny s našimi partnery, a hlavně spousta zábavy!“ doplnila organizátorka.

Zúčastnit akce se může každý, kdo je starší šesti let. „Cena za celodenní vstupné činí 250 Kč online a 300 Kč na místě konání. V den akce jsou k zakoupení také vstupenky na jednu jízdu, jejíž cena je 100 Kč,“ dodala Lenka Jonešová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru