Střekov – O nekrásnější květinovou výzdobu mateřské, základní či střední školy vyhlásila sedmým rokem obvodní radnice na Střekově. Soutěž trvá až do poloviny září.

Cílem soutěže je provést nejkrásnější květinovou výzdobu u mateřské, základní nebo střední školy na území městského obvodu Střekov. Soutěžící se mohou hlásit prostřednictvím formuláře zveřejněného na webových stránkách střekovského úřadu nebo vyplněním formuláře přihlášky a jeho zasláním na adresu úřadu.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Výherce vybere komise a do konce října ho zveřejní na webových stránkách Střekova. První v pořadí soutěže o nejkrásnější květinovou výzdobu obdrží cenu ve výši 3000 korun, druhý cenu ve výši 2000 korun, třetí ve výši 1000 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru