První zápas sezóny ve stylu tradiční Homecoming game. Zdroj: Blades Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Snapbacks liga, nejvyšší soutěž amerického fotbalu v Čechách, je zpět v Ústí nad Labem. Domácí Blades po dvou zápasech venku zvou na první domácí zápas – HOMECOMING GAME!

Homecoming game je tradiční zápas, který se většinou jako první domácí zápas sezóny věnuje všem bývalým členům organizace jako oslava, poděkování a přivítání. Blades Ústí nad Labem tedy na tradičním stánku v Olšinkách přivítají staronové účastníky nejvyšší ligy Pardubice Stallions!

Pro tuhle příležitost pak Blades přichystali ještě jedno překvapení, a to v sestavě. Jde o zahraniční posilu – domácím fanouškům se představí defenzivní back PJ Stebbings! Tento 25letý Američan hrál na Minnesota West Community & Technical College a Winona State University. V loňském roce oblékl dres belgického celku Limburg Shotguns a do Ústí nad Labem přichází po skvělých výkonech ve španělském klubu Gijon Mariners.

 


BLADES ÚSTÍ NAD LABEM VS PARDUBICE STALLIONS
14. dubna 2023 TJ Svádov-Olšinky od 14:00

Přijďte fandit! Informace o vstupenkách a permanentkách ZDE

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru