Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rada města schválila vyhlášení podlimitní veřejné zakázky na obnovu městského mobiliáře. Cílem zakázky je nahradit poničené koše v centru města.

Celkem se jedná o poptávku 114 košů ve dvou velikostech, a to o objemu 80 litrů a 120 litrů. Všechny nové koše musí být v jedné designové řadě, a zároveň musí splňovat požadované parametry, mezi které patří například možnost mít integrovaný, nebo přídavný popelník, krytí vnitřní nádoby stříškou, možnost uchycení a další. Stanovená je i barva a tvar košů – vnější nádoba bude v antracitově šedé nebo v tmavě zelené barvě a všechny koše budou válcovitého tvaru.

Město současně pracuje s možností, že se postupně obmění i ostatní koše ve městě tak, aby byly všechny designově stejné.

Koše, které budou deinstalovány z centra města a budou ve stavu, kdy je bude možné dále využít, nahradí rozbité a zničené koše v jiných částech města. Deinstalaci stávajících košů a instalaci nových zajistí Městské služby Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru