Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všebořičtí policisté v současné době pátrají po pachateli, který dne 27. února v dopoledních hodinách na odkládacím pultu za pokladnou nalezl peněženku s finanční hotovostí a platební kartou. Bohužel nálezce peněženku neodnesl na informace dané prodejny, ale ponechal si jí.

"Tímto jednáním se dopustil trestného činu Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na 2 roky, propadnutí věci nebo zákaz činnosti. Policisté v současné době budou vyhodnocovat kamerové systému prodejny a pátrat po pachateli," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru