Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dvě dopravní nehody řeší policisté na Ústecku a Děčínsku v pátek odpoledne. Krátce po poledni došlo ke srážce osobního vozu s chodcem ve Verneřicích na Děčínsku. Chodec utrpěl vážné zranění. Následně došlo ke sražení chodce ve Všebořicích v Ústí nad Labem.

„Při nehodě ve Verneřicích byla jedna osoba s vážným zraněným transportována do ústeckého traumacentra. Při nehodě ve Všebořicích došlo naštěstí jen k lehčímu zranění chodce," shrnul události mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Policejní mluvčí Veronika Hyšlerová připomněla, že Všebořická komunikace patří k jedněm z nejvytíženějších a nejrizikovějších: „V daném místě je velký provoz jak na vozovce, tak je tam i mnoho chodců. Stačí opravdu vteřina nepozornosti, kdy řidič nesleduje provoz, a může dojít k nehodě."

Ke kolizi došlo na přechodu pro chodce u nákupního střediska Lidl. „Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem šetření. Zkouška na alkohol byla negativní. Zraněnému chodci je 86 let. Záchranáři muže převezli do nemocnice," dodala mluvčí.

 

 

 

všebořice - lehké zranění 

 

 

Technická závada, vylomilo se mu kolo, trať zastavena  komunikace je průjezdná, bez zranění, jede na místo

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru