Radní schválili rozšíření ústeckého kamerového systému
Magistrát města Ústí nad Labem. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – O třináct kamerových bodů by se mohl v budoucnu rozšířit současný kamerový systém v Ústí nad Labem. Radní statutárního města Ústí nad Labem na svém posledním zasedání schválili záměr na rozšíření kamerového systému ústeckých strážníků.

Záměr vychází z výstupů workshopu Konsolidace a technický audit Městského kamerového dohledového systému, který se konal v březnu. Potřeba nových kamerových bodů vyplynula z požadavků zástupců městských obvodů a velitelů základen Městské policie města Ústí nad Labem. Ve městě by se mohlo objevit až třináct nových kamerových bodů. Například u podchodu v Zanádraží, v Jizerské a Šrámkově ulici na Severní Terase, v Opletalově ulici v Neštěmicích nebo v ulici Národního odboje na Střekově. Součástí bude i rozšíření úložiště záznamů. Náklady se předběžně odhadují na dva miliony korun.

Městští strážníci v současné době během své směny sledují po celém Ústí sto šedesát tři kamerových bodů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru