Ústí nad Labem – Zasoutěžit si s dopravním podnikem mohou všichni fanoušci městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem. Stačí, aby byli zaregistrovaní na sociální síti Facebook a každé úterý zavítali na stránku společnosti. Malá vědomostní soutěž potrvá do konce letošního roku.

Jana Milena Dvořáková, z dopravního podniku, uvedla, že cílem soutěže je seznámit Ústečany s historií, současností, budoucností, se zajímavostmi a s perličkami z oblasti městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem. „Na Facebooku každé úterý do konce roku připravíme pro soutěžící malou vědomostní otázku. Každý kdo chce vyhrát, udělá jednoduchou věc. Odešle odpověď na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a pak jen bude doufat, že právě on byl jeden ze tří nejrychlejších, a má možnost získat cenu, kterou vyhlásíme. Na odeslání odpovědi má každý soutěžící týden, než zveřejníme otázku další," dodala Jana Milena Dvořáková.

Pravidla soutěže najdou Ústečané na stránkách ústeckého dopravního podniku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru