Po práci si muž zašel na pár piv. Zlatavý mok ho ve vedru natolik zmohl, že usnul na zemi
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 11. června krátce po osmé hodině večer se na služebnu městské policie Severní Terasa dostavila oznamovatelka, která strážníkům nahlásila, že v ulici Krušnohorská u obchodního centra Albert leží na zemi muž. Na místo byla vyslána hlídka strážníků.

Strážníci dotyčného probudili a zjistili, že se muž nachází v silně podnapilém stavu. Ten jim sdělil, že šel z práce a cestou se stavil na pár piv, ale vzhledem k vedru, které v tuto dobu panovalo, měl účinek alkoholu na organismus rychlý průběh a on si chtěl jen odpočinou a záhy na zemi usnul. Muž nabízenou lékařskou pomoc odmítl a po řádném poučení z místa sám odešel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru