Po dvou letech padl rozsudek. Zpěvák a spisovatel Petr K. jde do vězení za znásilňování vlastní dcery
Odsouzený Petr K. se svou dcerou. Foto: sociální síť Gayplanet
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Na případ tento týden odsouzeného pedofila, který žil také v Černicích vedle Horního Jiřetína, upozornil média rodinný přítel. Čtyřiapadesátiletý Petr K. si vyslechl rozsudek ve znění 8 let odnětí svobody do věznice se zvýšenou ostrahou. Za zneužívání vlastní dcery. Rozsudek zatím není pravomocný, státní zástupce i obžalovaný si ponechali lhůtu na případné odvolání.

„Něco takového mu nemůže projít. On si možná neuvědomoval, co hrozného dělal, ale normální člověk to ví moc dobře," vysvětlil Jiří Maria Sieber, proč na případ upozornil média. S průběhem celého vyšetřování je dokonale obeznámen, je rodinný přítel a na veškerá soudní slyšení jezdil do Plzně. „Jako herec znám Petra z divadla, jeho dlouholetou přítelkyni, maminku zneužívané dívky znám 15 let," doplnil Sieber a popsal celý případ: „Když se poznali, byl gambler a ona ho z toho vytáhla. Společně pak jezdili po školách, kde dělal mezi mládeží osvětu." Na internetu lze zcela jednoduše najít články, které tuto jeho bohulibou aktivitu popisují. Aktivně se snažil dosáhnout zákazu heren.

Do svazku manželského tito dva nevstoupili, ale mají spolu dceru. „Koupili karavan a jezdili po světě, hlavně do Španělska. Martina dceru vzdělávala sama. Pouze na zimu se vraceli do Černic. Potkával jsem je například na burzách, kde vystupoval s dcerou a prodávali tam svoje CD. Že se něco děje, nikdo neměl ani tušení," dodává Sieber.

Podle obžaloby muzikant svou vlastní dceru zneužíval už od malička, v Čechách i v cizině. „Tím, že cestovali, neměla kamarády, byla jen s nimi, nemá internet, nic... tak jí to asi přišlo zcela přirozené. Jenže pak přišla puberta a ve 12 se mu začala vzpouzet. Tehdy to matka odhalila a s dcerou se rychle vrátily do Čech," dodal Sieber. Při soudních stáních se dle něj snažil obžalovaný soudce přesvědčit, že nemůže být pedofil, protože je gay. S ohledem k tomu, že byl ale dvakrát ženatý a má několik dětí, soudce to neobměkčilo. S matkou dcery žil ve společné domácnosti 15 let.

Případ řešil Krajský soud v Plzni, protože matka i dcera mají trvalé bydliště na Sokolovsku. „Než se vše uklidní, odvezu je do ciziny," dodává Sieber.

Redakce má k dispozici fotky z policejního spisu.

343438634 554547300207532 4833146265131013626 n

Petr K. je zatím nepravomocně odsouzen na dobu 8 let do věznice s ostrahou, zaplacení nemajetkové újmy poškozené 500 000 Kč, propadnutí dvou notebooků a mobilních telefonů, které používal na pedofilní fotografie a přístup na pedofilní internetové stránky. Nechal si lhůtu na případné odvolání.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru