VIDEO: Řidič se sotva udržel na nohou, druhý nacouval do pomníku. Oba pomohly dopadnout kamery
Reprofoto video: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecko - Trmičtí policisté v krátké době společně se strážníky chytili dva řidiče, kteří usedli za volant pod vlivem alkoholu. K prokázání jejich viny dopomohl kamerový systém, kterým městská policie v Trmicích disponuje.

Na záběrech je zřejmé, že jeden z řidičů se při vystoupení z vozidla sotva drží na nohou a na druhém záběru zase řidič, který při manévru couvání sešlápne plyn natolik, že vjede na schody pomníčku. Následně, když je nehoda vyřešena a policisté tomuto řidiči zakážou pokračovat v jízdě, tak on i přesto usedne za volant a odjede. Vzápětí ho policisté znovu staví a na otázku proč usedl i přes vyslovený zákaz za volant, tak odpoví, že si jen chtěl vozidlo odvést domů.

"Oba řidiči jsou v současné době podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru