Zloděj se pěkně činil, během dvou měsíců se dopustil třiadvaceti krádeží!
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 38letému muži pro trestný čin Krádeže. Podezřelý se v průběhu zhruba dvou měsíců dopustil ve 23 případech krádeže v obchodě. Ke svým krádežím si vybíral převážně prodejny s drogerií, kde bral parfémy. V jednom případě odcizil volně odložený telefon, který naštěstí se majiteli vrátil.

"Kamarád poškozeného si podezřelého všimnul, našel ho a na výzvu přivolané policejní hlídky odcizený telefon podezřelý vydal. Celková způsobená škoda ze všech 23 skutků se pohybuje kolem 41 tisíc korun. Podezřelému hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru