Domov pro seniory v Krásném Březně obdržel ocenění o nejvyšší nabízené kvalitě služeb
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Domov pro seniory s aktuální kapacitou 153 klientů obdržel ocenění. Jako jediný v celém Ústeckém kraji získal potvrzení o nejvyšší nabízené kvalitě služeb.

Jediný domov v Ústeckém kraji, a jeden z osmi domovů v ČR, Domov pro seniory Krásné Březno získal potvrzení o nejvyšší nabízené kvalitě služeb o klienty v závěru života.

Certifikát paliativního přístupu v sociálních službách uděluje Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR na základě dlouhodobého vzdělávání zaměstnanců a provedení podrobného šetření v zařízení.

Kromě získání tohoto certifikátu se domovu také podařilo obhájit certifikát značky kvality. „Jedná se o obhajobu naší práce ve všech oblastech, tedy ubytování, péče, strava, volný čas. Nyní čekáme na závěr komise, zda zůstaneme u čtyřech hvězd z pěti možných, nebo zda sklidíme celou pětihvězdičkovou oblohu," doplnil ředitel domova Jaroslav Marek. Připojil také poděkování všem zaměstnancům podílejících se na péči o klienty i provozu domova.

„Jsem moc rád, že máme domov dosahující takové úrovně kvality péče o klienty,“ uvedl náměstek primátora pro sociální služby Tomáš Vlach.

Certifikace paliativního přístupu v sociálních službách je udělována certifikovanému zařízení na období 3 let. Více informací o DPS Krásné Březno se můžete dozvědět na www.dpskb.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru