OBRAZEM: Policisté rozblikali majáky. Takhle to vypadalo po celém kraji
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj  - Probační a mediační služba společně s Policií České republiky uctili ve středu 22. února oběti trestných činů.

Probační a mediační služba se stejně jako v předchozích letech připojila k Evropskému dni obětí trestných činů, kdy společně s Policií České republiky vyjádřila svou úctu k obětem minutou ticha ve středu 22. února 2023 ve 12 hodin. Na tento okamžik upozornily také majáky policejních vozů, které se na jednu minutu rozblikali před služebnami po celé republice.

Tato aktivita symbolicky vyjadřila poselství, že světlo přináší naději. Ve chvíli, kdy oběť vidí, že se blíží blikající policejní majáky, ví, že přichází pomoc.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru