Elektroauto sjelo při nehodě tří vozů do potoka. Zásah hasičů komplikovala sibérie
Hasiči vyprošťují auto z potoka. Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Ústečtí hasiči zasahovali v noci ze středy na čtvrtek u dopravní nehody tří automobilů v Petrovicích na Ústecku.

Jedno vozidlo, šlo o elektromobil, spadlo do potoka. Hasiči odpojili přívod proudu a vozidlo vyzvedli pomocí vyprošťovacího automobilu. Zásah komplikoval vítr a husté sněžení. Při nehodě nedošlo ke zranění.

Kvůli přecházející zimní bouři se na území Ústeckého kraje stalo více nehod. Hromadná havárie zablokovala silnici u Hostomic na Teplicku, střetla se tam rovněž tři auta. Kamion sjel do příkopu na Mostecku.

edeniky 5859

A kvůli sněžení padaly také stromy. Večer během dvou hodin 16 hasičských jednotek zasahovalo v Ústeckém kraji u 14 událostí spojených s pády stromů a větví. Na Litoměřicku 9x, na Ústecku 3x, na Děčínsku a Teplicku 1x. Hasiči stromy rozřezali pomocí motorových pil a odstranili je z komunikací.

edeniky 5861

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru