Řidič havaroval, ale stejně pokračoval v jízdě. V krvi mu kolovalo skoro jeden a půl promile alkoholu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dopravní policisté dne 2.1. v ranních hodinách řešili dopravní nehodu na křižovatce ulici Masarykova x Alešova x U Stadionu. Dvaatřicetiletý řidič vozidla Renault ve výše uvedené křižovatce najel na středový ostrůvek, kde následně narazil do dopravní značky.

Řidič dále pokračoval v jízdě ve směru na Všebořice, kdy dle popisu svědků najížděl koly na obrubníky a zastavil až na parkovišti OD Kaufland. Policisté řidiči na místě zadrželi a provedli u něj dechovou zkoušku. Dechová zkouška byla pozitivní s výsledkem 1,31 promile alkoholu.

"Řidič odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem krve a moči. Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a v současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru