PRÁVĚ TEĎ: Slavné trhy v Drážďanech jsou zavřené. V centru vraždil muž a ukryl se v Altmarkt Galerii
Muž se ukryl v Altmarkt Galerii. Ta sousedí se slavnými trhy. Ilustrační foto: archiv e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Drážďany – Ve staré části saské metropole Drážďany probíhá policejní akce. Muž tam měl zabít ženu a poté se ukryl v obchodním domě Altmarkt Galerie. Město vyzývá obyvatele i návštěvníky, aby se místu vyhnuli.

Uzavírá se rovněž Striezelmarkt, informovalo město Drážďany. To aktuálně po poledni uvádí, že podle policie pokračují operace k zadržení pachatele, který se má zdržovat v obchodním domě. „Pomáhají vyjednávací skupina a zvláštní pracovní skupina Saského státního úřadu kriminální policie,“ sdělilo vedení Drážďan.

„S pachatelem jsme v kontaktu, na místě je vyjednávací skupina,“ potvrdila saská policie.

Z důvodu zásahu jsou také dopravní omezení v centru města.

Striezelmarkt i centrum města s obchodními galeriemi jsou v předvánočním období místem, kam proudí i desetitisíce Čechů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru