Řidička na přechodu srazila chodce a naložila ho do auta, pátrá po ní policie
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po řidičce vozidla. Tento týden se na dopravní inspektorát obrátila zdravotní pojišťovna poškozeného s dodatečným nahlášením dopravní nehody, ke které došlo 18. června.

K dopravní nehodě dle výpovědi poškozeného mělo dojít v dopoledních hodinách cca v 9.30 hodin na přechodu pro chodce u zastávky MHD „Svádovský přívoz“ v ulici Opletalova v Ústí nad Labem. Zde řidička modrého vozidla s blond vlasy měla na přechodu srazit přecházejícího muže, následně jej naložit do vozidla a odvést do centra města, kam původně chtěl jet.

"Z tohoto důvodu policisté v současné době žádají řidičku vozidla nebo případně další svědky, aby se přihlásili na linku 158," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru