Město žádá o dotaci na stavbu nové tenisové haly
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Podání žádosti o dotaci na stavbu tenisové haly schválila rada. Hala by měla být ocelová o rozměrech 38x38 metrů a poskytovat prostor pro celoroční sportovní vyžití.

Radní schválili podání žádosti o dotaci na projekt Stavba tenisové haly v rámci výzvy Standardizovaná sportovní infrastruktura 2020–2024 se spolufinancováním ve výši min. 30 % celkových způsobilých výdajů a 100 % neuznatelných výdajů na projekt, přičemž celkové předpokládané výdaje na projekt činí 23 100 000 Kč vč. DPH. Předmětem akce je vybudování ocelové haly o rozměrech 38x38 metrů za účelem celkového zakrytí stávajících dvou kurtů tak, aby bylo možné využívat kurty celoročně. Tím vznikne prostor nejenom pro tenis, ale i pro další sportovní vyžití.

Součástí stavby je i rekonstrukce stávajícího povrchu kurtů, vybudování přípojek elektro, plynu a napojení na stávající rozvod dešťové kanalizace. Termín realizace je březen 2023 – listopad 2023.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru