Na jaký projekt půjdou tři miliony z městského rozpočtu? Rozhodnou o tom sami obyvatelé
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Veřejné projednání participativního rozpočtu Ústečané společně proběhne 6. října od 16:00 hodin v Informačním středisku.

Během projednání bude představeno devět návrhů, které byly schváleny odbornou komisí. O realizaci těchto projektů budou moci občané města rozhodnout v elektronickém hlasování, které bude na projednání vyhlášeno.

Na projekty participativního rozpočtu byly vyčleněny tři miliony korun. Do elektronického hlasování budou zařazeny například tyto projekty: úprava stezky v Tillemanově údolí, úprava Fričovy vyhlídky, renovace Rybníčku Na Louži, vybudování odpočinkové zóny či vybudování disgolfového hřiště.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru