Unikající vrah před 14 lety zabil policistu. Na Romana Jedličku vzpomínají kolegové i rodina každý rok
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Chomutov - Policisté i příbuzní vzpomínali na Romana Jedličku, policistu zabitého v sousedním Chomutově při práci. Při pietním aktu byly položeny kytice na místě události i u pamětní desky v budově územního odboru.

Policistu Romana Jedličku zastřelil ve službě před čtrnácti lety unikající vrah Roman Postl. Díky hrdinskému činu podpraporčíka byl vrah dopaden.

Památku podpraporčíka Romana Jedličky, zavražděného ve službě před čtrnácti lety v ulici Palackého v Chomutově, přišli v den výročí této tragické události společně s jeho rodinou uctít tradičně i kolegové a kamarádi.

V sobotu dopoledne tak k jeho pomníčku v ulici Palackého položil jednu z kytic také zástupce ředitele Územního odboru Policie ČR Chomutov Martin Přibyl. Kytice byly poté umístěny i u pamětní desky v budově územního odboru v Riegrově ulici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru