Muž jel možná do Ústí, když si nevezme léky, může být nebezpečný pro své okolí
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Mostecko, Ústecko - Policisté pátrají po starším muži, který odešel z Domova sociálních služeb v Meziboří, může být nebezpečný svému okolí, pokud si nevezme předepsané léky.

Pohřešovaný (pokud je odkaz nefunkční, muž byl vypátrán) odešel dnešního dne z Domova sociálních služeb v Meziboří kolem 08:30 hodin. Odjel do Litvínova a je pravděpodobné, že jeho cesta směřovala vlakem do Ústí nad Labem. Není ovšem vyloučeno, že se může pohybovat v rámci celého kraje. V době odchodu měl muž na sobě tmavě modrou fleecovou mikinu a světle šedé kalhoty. Mluví hlubokým hlasem, nesrozumitelně se špatnou výslovností.

Osoba má šedé, krátce střižené vlasy, je vysoký asi 175 cm a je silnější postavy. Pohřešovaný muž se léčí s paranoidní schizofrenií, trpí bludy. Měl by užívat předepsané léky, které ovšem nemá u sebe. Absencí léků není ohrožen na životě. Může docházet ke zvýšené agresivitě a může být nebezpečný svému okolí.

Informace k pohřešovanému přijme policie na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru