Záchranná akce v ústeckém bytě: Žena ležící na zemi v koupelně nejevila známky života
Foto zdroj: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 7. srpna v 07:45 hodin byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Rozcestí, kde se dle oznámení měla nacházet žena v bezvědomí, u které bude zřejmě nutné použití AED defibrilátoru.

Po příjezdu hlídky na místo našli strážníci na zemi v koupelně ležet ženu, která nejevila známky života. Z tohoto důvodu byl použit AED defibrilátor, kdy v 07:49 hodin byly na ženu přilepeny elektrody a AED, ale přístroj nedoporučil použití výboje. Následně jedna z přítomných strážnic začala s masáží srdce. V 07:51 hod. AED přístroj provedl první výboj a po dvou minutách druhý výboj. Mezi výboji byla prováděna masáž srdce. Po druhém výboji se na místo dostavila přivolaná posádka zdravotní záchranné služby, která si dotyčnou ženu převzala k dalšímu ošetření. Po celou dobu hlídka strážníků asistovala zdravotníkům, kteří si ženu v 08:50 hod. převezli do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření. Jednalo se o šedesáti šesti letou ženu, bytem Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru