Ústečtí strážníci zadrželi muže v celostátním pátrání
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 04.06.2022 v odpoledních hodinách projížděla hlídka Městské Policie Ústí nad Labem ulicí Okružní, kde si na autobusové zastávce MHD všimla muže, jehož podoba se shodovala s podobou muže v pátrání, kterou vydává Policie ČR na aktuální stránce osob, které jsou v hledáčku Policie České republiky.

Muž byl vyzván hlídkou k prokázání totožnosti a z předloženého občanského průkazu bylo zjištěno, že po 56ti letém muži slovenské národnosti bylo dne 16.5.2022 vyhlášeno celostátní pátrání. Dotyčný byl hlídkou strážníků předveden na Obvodní oddělení Police ČR - Město, kde byl předán stálé službě, která si muže převzala k dalším úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru