Zloděj se během pěti týdnů dopustil hned několika krádeží! Způsobil škody za více než padesát tisíc
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař sdělil obvinění 31letému muži z trestného činu Krádeže, Porušování domovní svobody a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Obviněný se v průběhu pěti týdnů dopustil několika krádeží.

"Ve čtyřech případech vnikl na pozemek rodinných domů, kde zahradních domků odcizil různé věci a ve dvou případech využil volně odložených batohů, ze kterých odcizil peněženky. Tímto jednáním způsobil celkovou škodu kolem 51 tisíc korun. V minulosti již byl za majetkovou trestnou činnost odsouzen. Policejní komisař podal na obviněného návrh na vzetí do vazby, které soudce akceptoval a obviněný byl eskortován do vazební věznice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru