Čtrnáctiletý chlapec se opil tak, že se neudržel na nohou. Vypil celou lahev vodky
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 18.04.2022 ve 22:20 hod., bylo na operačním středisku záchranné služby přijato oznámení od neznámého oznamovatele, který operátorovi uvedl, že jeho 14ti letý kamarád se opil, neudrží se na nohou a on má strach o jeho zdraví. Když bylo mladíkovi sděleno, že na místo bude vyslána posádka záchranné služby, mladík telefon položil.

Z uvedeného telefonátu byla zjištěna přibližná poloha místa, ze kterého mladík telefonoval a na místo bylo vysláno vozidlo zdravotní záchranné služby a dále byla na místo vyslána hlídka strážníků městské policie, aby se pokusila mladíky lokalizovat a nasměrovat tam vozidlo záchranné služby. Ve spolupráci s operátorem na operačním středisku městské policie bylo za pomoci městského dohlížecího kamerového systému zjištěno, že opilý mladík leží na lavičce na ochozu v prostoru Zanádraží.

2504mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Zdravotníkům byla tato informace předána a strážníci je navigovali, kam přesně mají přijet a dále byla hlídkou strážníků vyrozuměno operační středisko Policie ČR. Šetřením na místě bylo zjištěno, že mladík si zakoupil ve večerce v centru města lahev vodky, kterou následně celou zkonzumoval. Orientační dechovou zkouškou, kterou mladík na místě podstoupil, byla naměřena hodnota přes jednu promile alkoholu v dechu. Hlídka Policie ČR na místě vyloučila podezření ze spáchání trestného činu. 14ti letý chlapec byl převezen na dětské oddělení Masarykovy nemocnice a dále byl vyrozuměn jeho zákonný zástupce, v tomto případě jeho matka. Případem se bude zabývat i OSPOD, který byl o celé události informován.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru