V Galerii Teplice se koná materiální sbírka na pomoc Ukrajině
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Tepice - Během této neděle a pondělí (pouze 27. a 28. února) můžete na infostánek Galerie Teplice nosit materiální pomoc pro Ukrajinu.

V rámci humanitární sbírky můžete na infostánek Galerie Teplice nosit:

  • Teplé dětské oblečení
  • Dětské hračky
  • Trvanlivé a instantní potraviny
  • Sladkosti pro děti (sušenky apod.)
  • Nabité powerbanky
  • Spacáky a deky
  • Hygienické potřeby
  • Plynové vařiče

Vybírají se pouze věci nové či zachovalé, čisté a v dobrém stavu.

Infostánek je otevřený denně v čase 10.00–⁠13.00 a 13.30–⁠18.00 hod. I mimo uvedené časy během otevírací doby Galerie Teplice je možné materiální pomoc nosit, dary převezmou pracovníci obchodního centra, stačí zavolat na +420 702 284 253 a počkat u infostánku.

Sbírku organizuje vedení obchodu Párty služby Děti na hrad, které se v úterý 1. března připojí ke konvoji koordinované pomoci na slovensko-ukrajinské hranice. Na hranice Ukrajiny doveze materiální pomoc a zpět do Ústí nad Labem přiveze evakuovanou rodinu s dětmi, pro kterou je již zajištěné ubytování.

Kromě materiální sbírky Galerie Teplice umístila na pasáž symbolickou expozici „Mírová holubice pro Ukrajinu“, která podporuje veřejnou sbírku SOS Ukrajina pod záštitou Člověka v tísni. U expozice najdete transparentní účet sbírky i QR kód pro online platbu platební kartou.

Galerie Teplice neziskovou organizaci Člověk v tísni podpořila i finančně. Současně se připojila k celosvětové iniciativě #StandWithUkraine a vyjádřila podporu všem lidem na Ukrajině i svým zaměstnancům, kolegům, přátelům a sousedům, kteří mají na Ukrajině rodiny a blízké.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru