Na konečné seděla v trolejbusu zmatená seniorka. Nevěděla, kde je, ani kde bydlí
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 8.12.2021 ve 14.45 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie provedena kontrola ulice Mírová, kde dle oznamovatele měla na konečné zastávce MHD sedět v trolejbusu zmatená seniorka.

Hlídka strážníků na místě zjistila ženu vyššího věku, která nedokázala strážníkům sdělit kde je a kde bydlí. Nabídnuté lékařské ošetření odmítla s tím, že jí nic není. Poté bylo zjištěno, že se jedná o osobu s Alzheimerovou chorobou v pokročilém stádiu.

Z tohoto důvodu byl z registru obyvatel zjištěn jeden z členů její rodiny, který byl vyrozuměn s tím, aby si jmenovanou převzal. Ten se po chvíli na místo také dostavil a dotyčnou osobu si odvedl do svého vozidla a odvezl ji do místa jejich bydliště.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru