Strážníci v Ústí opět pomáhají v boji proti epidemii
Foto zdroj: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pomocnou ruku zdravotníkům z Masarykovy nemocnice nabídli strážníci městské policie. Starají se především o plynulý a bezpečný chod očkování.

Strážníci se vrátili do Masarykovy nemocnice od pátku 19. listopadu kvůli tomu, že se zvyšují počty zájemců o vakcinaci proti onemocnění covid-19. Příslušníci městské policie v nemocnici dohlíží na plynulý chod očkování a bezpečnost klientů i zdravotníků. „Počty naočkovaných obyvatel se v současné době opět výrazně navyšují, za to jsem skutečně rád, očkování je tou správnou cestou pro zvládnutí pandemie. Nese to s sebou však i potřebu zajistit bezpečný a organizovaný průběh očkování. Pomoc našich strážníků je v tomto ohledu opravdu významná a já jsem jim za to vděčný,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

Městská policie ale proti covidu bojuje i jinde. Ve čtvrtek rozvezla po okrese téměř 13 000 antigenních testů, které budou využity k testování na základních i středních školách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru