Autovraky z ústeckých ulic míří do dražby, aukce začnou na třech stovkách
Ilustrační foto, zdroj: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Nezpůsobilá vozidla, která byla odtažena z ulic Ústí nad Labem, jdou do dražby. Prvních 16 aut bude prodáno ve veřejné dražbě již v pondělí 22. listopadu.

Dražba proběhne na odstavném parkovišti v Palivovém kombinátu Ústí. Začátek dražby prvního vozidla je v 9.00 hodin, další vozy budou následovat v tříminutových rozestupech. Jejich kompletní seznam i s fotografiemi je dostupný zde. Všechny aukce začnou na částce 300 Kč.

Všechna vozidla si budou moci zájemci prohlédnout osobně od 8.30 hodin přímo na odstavném parkovišti, ve stejný čas se mohou i zaregistrovat a obdržet dražební číslo. Pro registraci je nutné mít doklad totožnosti, v případně registrace obchodní společnosti je nutné se prokázat výpisem z obchodního rejstříku.

Výtěžek z dražby poputuje na úhradu nákladů na odtah a odstavení vozidla. Pokud se vozidlo nepodaří vydražit, bude následovat jeho likvidace.

Město Ústí nad Labem díky novele zákona o autovracích odstranilo od června 2020 již přes 240 technicky nezpůsobilých vozidel. Právě prvních 16 z nich mohou nyní občané vydražit, dražby dalších automobilů budou postupně následovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru