Zájem o očkování roste, v Ústeckém kraji už je naočkovaná víc než polovina obyvatel
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Bezpečnostní rada Ústeckého kraje se zabývala aktuální situací týkající se epidemie koronaviru a stavem proočkovanosti osob na území Ústeckého kraje. V současnosti je naočkováno kolem 55 procent obyvatel kraje, avšak zájem o očkování v regionu se postupně zvyšuje.

V úterý 26. října 2021 byla ukončena činnost očkobusu, v rámci kterého bylo v období od 4. září do 26. října 2021 podáno celkem 1 511 dávek vakcíny proti covidu-19 v obcích. I nadále budou v provozu mobilní očkovací týmy Krajské zdravotní, a. s., jež jezdí například do pobytových zařízení či k imobilním pacientům. S ohledem na zvyšující se trend počtu nakažených covidem-19, dochází také k úpravám provozní doby v očkovacích místech.

Vývojem situace kolem epidemie koronaviru na území Ústeckého kraje se od středy 3. listopadu 2021 bude opět v pravidelných intervalech zabývat Krizový štáb Ústeckého kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru