Lupič z pošty místo peněz dostal želízka
Zadržení pachatele. Zdroj foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Na dobrou spolupráci mezi ústeckými policisty a strážníky doplatil lupič, který přepadl poštu. O pohotovém zásahu informoval zástupce ředitele strážníků Jan Novotný.

„Dne 22. 10. 2021 v 10.40 hodin byla na žádost Policie České republiky požádána hlídka městské policie o provedení kontroly středu obvodu Krásné Března, se zaměřením na osobu podezřelou z trestného činu loupežného přepadení pobočky České pošty. Jednalo se o neznámého muže, středního věku, který, který krátce před polednem vstoupil do prostoru výše uvedené pobočky České pošty a pod pohrůžkou použití násilí požadoval od pracovnice  pošty vydání finanční hotovosti,“ uvedl zástupce ředitele v tiskovém prohlášení.

„Finanční hotovost muži vydána nebyla a pachatel se nejspíše zalekl a z prostoru České pošty utekl. Dále byl strážníkům uveden popis oblečení údajného pachatele a některé markanty na jeho oblečení. Muž uvedeného popisu byl hlídkou spatřen poblíž domu v ulici Dr. Horákové,  kde byl zadržen a omezen na osobní svobodě. Při zadržení dotyčného použila hlídka městských strážníků  donucovacích prostředků. (hmaty, chvaty). Na základě zjištěných skutečností, byla na místo přivolána hlídka Policie České republiky, která si celý případ  převzala k dalšímu šetření,“ dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru