Ústí bojuje s přemnoženými prasaty, pomoci by měly nástrahové klece
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 20.9.2021 v 8.00 hod., byla v ulici Stříbrnická (v lesíku naproti budově SKP UL) umístěna pod dohledem zaměstnance MmUL Odbor životního prostředí a starosty Severní Terasy nástrahová klec na divoká prasata. Hlídky strážníků budou provádět kontrolu klece a připravovat do chodu (otevírat, zavírat).

V případě záchytu budou hlídky kontaktovat příslušné myslivecké sdružení Diana, která se o chycenou zvěř postará. Jedná se již o pátou odchytovou klec, která byla umístěna v katastru města Ústí nad Labem. Tato opatření by měla zmírnit výskyt přemnožených divokých prasat na území města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru