Policisté pátrají po muži a dívce s chlapcem na fotografiích. Poznáte je?
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Litoměřice - Litoměřičtí policisté pátrají po pachateli a dvou svědcích, kteří si případného pachateli mohli všimnout. Dne 28.7. kolem 2.45 hodin dolšo ke vloupání do dřevěné skříňky u jedné z místních restaurací na Mírovém náměstí.

1208pcrltkz2

Foto: Policie ČR

Pachatel zde odcizil počítač, switch TP Linka a telefon se stojánkem. Z místa následně odešel s tmavou taškou. V době, kdy se na místě pohyboval, tak kolem procházela dívka s chlapcem, kteří si případně mohli někoho povšimnout.

1208pcrltkz3

Foto: Policie ČR

"V případě, že osoby z fotografií poznáváte, tak se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Svým svědectvím můžete významně policistům pomoci pří objasnění tohoto trestného činu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

1208pcrltkz4

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru