STALO SE: Muž okradl svého spolubydlícího kvůli pár stovkám na pervitin
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Louny - Svého spolubydlícího se neštítil okrást 53letý muž z Loun. Koncem června měl podle zjištěných informací policie z postele spolubydlícího, s kterým sdílí jeden pokoj na ubytovně, odcizit notebook v hodnotě několika tisíc korun.

Ten pak prodal neznámému muži za pár stovek. „Podle jeho slov byl důvodem ke krádeži pervitin, který užívá, a za který měl také peníze získané prodejem notebooku utratit,“ řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Od krádeže ho neodradilo ani to, že mu kvůli předchozímu odsouzení hrozí vyšší trest. Na pobyt ve věznici je však zřejmě zvyklý, po odpykání osmiletého trestu za loupež byl propuštěn na svobodu teprve vloni. Pokud soud jeho vinu prokáže, může ho poslat za mříže až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru