V Ústí musí motoristé počítat s uzavírkou horního parkoviště OC Forum
OC Forum v Ústí nad Labem. Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na uzavřené nadzemní parkoviště v těchto dnech narazí motoristé, kteří se rozhodnou odstavit svého plechového miláčka v OC Forum. Stavební práce uzavřely parkovací plochu do 14. července.

OC Forum se v Ústí nad Labem otevřelo veřejnosti v listopadu roku 2009 a jde o nutné práce po dvanácti letech nepřetržitého provozu nadzemní parkovací plochy. „Uzavírka se dotýká zhruba 350 parkovacích stání. Při jejím plánování se počítalo i s rezervou na technologie, které vyžadují dobré povětrnostní podmínky. Nechci nic slibovat, ale když nám bude počasí přát, otevřeme parkoviště, pokud to bude jen trochu možné, dříve. Práce musíme provést teď a v tomto čase, aby parkoviště další léta sloužilo návštěvníkům, kteří do centra přijedou autem. Děkujeme za pochopení,“ uvedla pro redakci e-ústí.cz sympatická marketingová manažerka Kateřina Kejřová.

OC Forum v Bílinské ulici v Ústí nad Labem je s nákupní a zábavní plochou 27 000 metrů čtverečních na třech podlažích jedním z největších obchodních domů v Ústeckém kraji. Návštěvník může zavítat do více než 100 obchůdků, dále do oblíbených restaurací, rychlého občerstvení a kavárny, kina, využít může bankovních a finančních služeb, ordinace praktických lékařů. Malí návštěvníci ocení dětský koutek. Motoristům, kteří přijedou autem, je k dispozici 555 parkovacích míst.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru