Polští bratři si půjčili auto, pak se vloupali do prodejny. Při krádeži je ale načapal hlídač
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Krásnobřezenští policisté objasnili případ vloupání do prodejny automobilů. Dva bratři polské národnosti si nejprve v autopůjčovně půjčili auto a dne 17. června krátce po půlnoci se vloupali do místního areálu u prodejny. Zde se následně pokusili odcizit několik hliníkových disků.

"Ve chvíli, kdy je jeden z nich začal přehazovat přes plot, tak byli vyrušení pracovníkem bezpečnostní agentury a dali se na útěk. Prvního z nich policisté z hlídkové služby za krátkou chvíli zadrželi. Jeho bratra se podařilo krásnobřezenským policistům vypátrat v dopoledních hodinách. V tuto chvíli již byli ve zkrácném přípravném řízení odsouzeni a vyhoštěni z naší země," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru