Opilý řidič se dvěma zákazy způsobil nehodu, policistům nabízel úplatek! Co mu hrozí?
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Chlumec - Ústečtí kriminalisté v současné době vyšetřují případ podplácení policistů. Chlumečtí policisté 6. června krátce po jedenácté hodiny večer v ulici Chlumecká bylo operačním důstojník vysláni k dopravní nehodě.

Ve chvíli, kdy přijeli na místo, tak se na místě nacházel 55letý řidič vozidla Nissan Qashqai, který uvedl, že při couvání narazil do zaparkovaného vozidla Fiat Panda. Policisté z dostupných evidencí zjistili, že řidič má vysloveny dva zákazy řízení všech motorových vozidel. Následně u řidič provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 2,34 promile.

Policisté následně řidiče zadrželi a převezli do policejní cely na služebně. Zadržený muž oběma policistům po chvíli navrhnul, že pokud ho propustí, tak jim vyplatí jako odměnu 50 tisíc korun.

"V tuto chvíli muž čelí podezření z trestného činu Podplácení, Ohrožení pod vlivem návykové látky a Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru