Strážníci se vydali do ulic, tentokrát vyrazili na kontrolu bezdomovců
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 5.6.2021v nočních hodinách, byla strážníky ze Severní Terasy provedena preventivně bezpečnostní akce, zaměřená na lidi bez domova, kteří si svá provizorní obydlí staví bez povolení na obecním majetku, nebo v blízkosti veřejně prospěšného zařízení a svým chováním obtěžují své okolí.

Strážníci během tohoto opatření zkontrolovali na šesti místech dvanáct bezdomovců. Při zmiňovaných kontrolách vysvětlují těmto lidem, jakého protiprávního jednání se svým chováním dopouštějí a informovali je, kam a na koho se mohou obrátit v situacích, kdy nemají kde spát nebo nemají co jíst.

Dále jim vysvětlovali, že v případě používání otevřeného ohně při ohřívání potravin mohou poničit veřejně prospěšná zařízení u kterých si svá provizorní obydlí většinou budují.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru