Střekovská sportovní a zábavní aréna otevřela své brány veřejnosti
Trampolínové centrum. Ilustrační snímek: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Střekov – Vyřádit se mohou od začátku měsíce května malí i velcí Ústečané ve sportovní a zábavní aréně Power get v Truhlářově ulici, známé také jako Trampoline academy. Kromě desítek trampolín je návštěvníkům k dispozici i  Laser Game Aréna METRO Ústí.

„Otevřeno je každý všední den od 15.00 do 20.00 hodin. O víkendu od 10.00 do 21.00 hodin. Vše máme legislativně ošetřené, takže se návštěvníci nemusí bát, že se dostanou do rozporu se současnými epidemiologickými opatřeními související s nemocí Covid – 19,“ uvedl za společnost Power get Miloš Podolský.

V rámci trampolínového centra mohou návštěvníci zavítat i do kryté indoor parkourové zóny. „Nově celé centrum provozuje Český svaz parkouru. Minulý nájemce kvůli dlouhotrvajícím epidemiologickým opatřením, která na několik měsíců uzavřela celou arénu, nám vypověděl smlouvu,“ doplnil Miloš Podolský.

Střekovské trampolínové centrum klade důraz na sportovní vyžití a bezpečnost všech návštěvníků. K dispozici přes čtyřicet vodorovných, 10 bočních trampolín pro začátečníky i pokročilé a 1 freestylová závodní trampolína (největší v ČR). Vstupné přijde v květnu na 100 Kč.

Laser Game Aréna METRO Ústí nabízí bojovou hru, kdy každý hráč je vybaven laserovou zbraní a čelenkou. Cílem hry je nasbírat co největší počet bodů, které soutěžící získává za přesně mířené zásahy na protihráče. Tabulka s výsledky je k dispozici hned po hře u baru. Vstupné přijde jednoho hráče od 69 do 79 Kč.

1205 laser game

LASEROVÁ BOJOVÁ HRA. ZDROJ FOTO: LASER GAME ARENA ÚSTÍ

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru