Ústí nad Labem – Zaměstnanci ústeckého domu dětí a mládeže se současné době pilně připravují na letní činnost. V nabídce mají již 76 letních táborů, 64 příměstských a 12 pobytových. 

„Pevně věříme, že se do léta současná epidemiologická situace zlepší natolik, že letní činnost proběhne za podobných opatření jako v minulém roce. Zodpovědně se  proto připravujeme na veškerá možná protiepidemiologická nařízení, která mohou být vydána tak, aby veškerá činnost probíhala maximálně bezpečně jak pro naše interní i externí pedagogy (očkování), tak i pro všechny zúčastněné  děti,“ píše se na stránkách organizace.

Příměstský tábor přijde od 300 až po 2 600 Kč. Pobytový tábor od 3 900 až 5 500 Kč. (Odkaz na nabídku)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru