Ústecko – Vjezdu na odstavnou plochu brání oplocení. Motorista proto k zaparkování auta hledá jiné místo. Takový pohled se naskytne každému, kdo zamíří k jezeru Milada odbočkou ze silnice spojující Předlice s Chabařovicemi.

„Nedá se zjistit, proč stále zůstává uzavřená louka poblíž parkoviště u hlavní pláže? Proslýchá se, že tam vyroste placené parkoviště? Někdo zase říkal, že pozemek už někdo koupil a udělá tam kemp s chatkami,“ napsal do redakce e-ústí.cz čtenář Martin Kránský.

Redaktoři námět prověřili. „Plochu musíme zrevitalizovat poté co sloužila jako odstavná pro těžkou techniku provádějící stavební práce v této lokalitě. Navezli jsme novou zeminu. V plánu je i zatravnění. Hodně bude záležet na povětrnostních podmínkách v následujících dnech. V současné době nelze přesně říci, kdy dojde k zpřístupnění odstavné plochy pro motoristy. V nadcházející sezóně to určitě bude,“ odpověděla na dotazy Hana Volfová, mluvčí Palivového kombinátu Ústí, který lokalitu jezera Milada spravuje.

{article Jezero Milada nabídne v nadcházející sezóně řadu novinek}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru