Práce na krizových bytech jsou u konce. Se stěhováním pomohli hasiči
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Práce na krizových bytech pro občany v nouzi jsou u konce. Se stěhováním nábytku pomohli dobrovolní hasiči ze Střekova pod vedením starosty sboru Antonína Bauera.

Nábytek pochází z ústeckých domovů pro seniory. „Jde o vyřazené kousky, které jsou však plně funkční a pro přechodné bydlení naprosto postačí. Chtěl bych střekovským hasičům poděkovat, že se stěhování chopili, moc nám tím i budoucím nájemníkům pomohli. První obyvatelé by tak mohli začít krizové byty využívat už od příštího měsíce, protože jejich kolaudace je již hotova,“ vysvětlil náměstek primátora pro sociální oblast Tomáš Vlach.

1203hasicikz2

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

V Krásném Březně vznikly pro občany v nouzi dva krizové byty a jeden nájemní byt. Maximální délka bydlení v krizových bytech je stanovena na tři měsíce s možností prodloužení o stejnou délku. Po tuto dobu bude cílem najít ubytovaným jiné vhodné bydlení. Přidělení bytu bude podléhat posouzení odboru sociálních věcí magistrátu města a s nájemníkem bude uzavřena smlouva o ubytování. Cena rekonstrukce přesáhla tři miliony korun a společně s městem se na ní podílel i Ústecký kraj.

1203hasicikz3

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru